Monday, August 8, 2011

Segmen Promosi Blog 500 Follower Ke Bawah

wah,ni sudah jadi peluang yang bagus ni...
selama ni aku punyela dok pening kepala
camanala nak promote blog aku
yang tak berapa nak popular ni....
padahal tak popular langsung pun....
nasib baekla kawan aku post pasal segmen ni...
1st time aku nak join ni...harap-harap bolehla meningkatkan
jumlah follower aku kan..eceh....

ok,b4 tu ape kate kite tepuk tangan dulu untuk
organizer segmen ni  Anif Abdullah

kepada sesiape yang nak join segment ni 
kenala mematuhi syarat-syarat yang telah ditetapkan
oleh En Arif Abdullah kite....


SYARAT-SYARAT PENYERTAAN:

1) Follower blog ini 

2) Copy and paste banner di atas ke dalam entri 

3) Di dalam entri harus ada:

Nama
Alamak,cam ice breakingla plak kan...hihi~ok,nama penuh aku Hasyyati bt Hasim...
Nama facebook aku Hasz Cokelat Love and
nama timang-timangan aku Yan....eh,ade lagi satu...
nama ngade-ngade aku hasz.... 

Hobi
ape agaknye yang aku suke buat ek???
rase-rasenye hobi aku makan and berjalan-jalan smpai kaki penat.
tak kirala g shopping ke g jalan-jalan tepi tasik ke mana-manala...
yang penting berjalan...


4) Dah siap tinggalkan entri

5) Ada kebebasan untuk tag kawan kawan 


Sesiapa yang rasa desperate cam aku nak promote blog blehla join secepat mungkin
Tarikh tutup adalah 22 OGOS 2011



36 comments:

  1. hehe...macam contest la pulak :D

    ReplyDelete
  2. singgah dari blog anip abdullah :)

    http://auntieaqil.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

    ReplyDelete
  3. sy follow dr segmen same..hihi ^^

    http://antooungu.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

    ReplyDelete
  4. singgah dari segmen yang same...yeay..kite satu group...follow awk.. :)

    http://ieralifejourney.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

    ReplyDelete
  5. follow dari segmen sama tp group Jepun.. =)

    ReplyDelete
  6. ha datang dari segmen AA
    datang dari negara Korea
    ada sapa2 peminat kpop?
    hehehe
    :P

    http://kederatmuda.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

    ReplyDelete
  7. singgah dr segmen yg sma..
    follow kamo =D

    http://anasweetblueberry.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

    ReplyDelete
  8. follow dri sgmen yg same.. :))

    http://cikhazafizzah.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

    ReplyDelete
  9. ponn ! ponn !

    singgah melawat sini.dari negara sama,k0rea ;)

    ReplyDelete
  10. saya tak join segmen ni. tapi nak jenguk2 jugak contestant. jom g blog saya.. =)

    ReplyDelete
  11. singgah dan follow sini :) dari segmen AA jugeee :)

    http://fiqaliqafashionista.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

    ReplyDelete
  12. Datang dari Korea. Segmen AA. Follow U. =)

    http://belognurhasliza.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

    ReplyDelete
  13. waa.....ayunye header die...ade kiss2 la....vogue!

    i followlah....

    Acapsuur (>,<)

    ReplyDelete
  14. follow dari segmen sama- dari dubai ke korea! :)

    http://juzstayhere.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

    follow kamu^^

    ReplyDelete
  15. SUCH A NICE BLOG!!!! :)
    SAYE DATANG DARI KOREA...
    SAYE FOLLOW AWAK..


    http://farafabulous93.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

    ReplyDelete
  16. mai dari australia.. segmen AA :)

    http://isma-lovetowrite.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

    follow kamu...

    ReplyDelete
  17. salam kenalan dari nyzham...nyzham berasal dari dubai...
    dah follow blog awak dah
    kalo sudi follow lah balik blog saya

    segmen promosi blog 500 follower

    ReplyDelete
  18. Hai... linda dtg dr segmen AA bw sini... :)

    http://cthaslinda.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

    ReplyDelete
  19. Hye, blogwalking and follow dari segmen AA group australia! :D
    done follow u..follow me back k :)

    ReplyDelete
  20. Hye, blogwalking and follow dari segmen AA group Perancis.! :D

    Happy Blogging.! ^_^

    ReplyDelete
  21. pon pon...
    dari Jepun nie, segmen AA.
    happy travelling yar :)
    follow kamu suda.
    jom travel sini jgk. TQ http://missmeera.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

    ReplyDelete
  22. hi2..singgah sini..sy dri group dubai..jengu2 kawan dri group korea=)..

    dah follo awk=)

    ReplyDelete
  23. aten snggh sini dn follow yerp.tp nama aten blom kuar lagi.jmput ke blog aten :)

    http://gulahatiqyla.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

    ReplyDelete
  24. nama saya tak kuar agy , done follow u :)

    http://ciknanard.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

    ReplyDelete
  25. Hello hello! Saya dtg dari Switzerland nak melawat awak. Dan follow perkembangan awak skali :) Jom follow saya pulak! Hihi.
    Link: http://nurulariena.blogspot.com/

    ReplyDelete
  26. hai! terjah dari segmen AA. singgah follow sini.
    wahh, smpai korea dah yer.
    jom terjah & follow blog Dini pulak. Dini tak dapat group lagi. teehee

    http://dinihusaini.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

    ReplyDelete
  27. pon..pon..
    sy pemandu dri england:)
    jom follow balik:)

    http://zuraidahismail89.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html
    done follow u!!

    ReplyDelete
  28. singgah makan kejap;; hehe

    http://artiezeny.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

    ReplyDelete
  29. Marina travelling ke Korea...tapi AA tak letak lagi marina di negara mana...heee~ salam perkenalan...

    http://marinafazli.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

    ReplyDelete
  30. salam ramadhan...nice blog~~dah siap follow...mesti follow balik tau~~

    http://belog2u.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

    ReplyDelete
  31. team newzealand datang terjah sini..:D

    http://akubukannyasasterawannegara.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

    ReplyDelete
  32. myra datang dari segmen AA naik lori dari dubai.... :)

    ReplyDelete
  33. done follow u, do visit my blog..
    http://kenit13.blogspot.com/
    :)

    ReplyDelete
  34. musafir dari Mesir datang ni, sambil follow :)

    ReplyDelete
  35. slm merdekaraya :)
    follow sini dr segmen yg sama..naek lori dr brazil :)

    http://rainfallasleep.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

    ReplyDelete
  36. Singgah Dari ITALY, Singgah Blog ye !

    http://budakgempal.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

    ReplyDelete